PWCIB Academy - Bucharest 3-4 April


E timpul să schimbăm paradigma în București

În Europa de Est și Centrală a fost întotdeauna un pic mai greu pentru noi, în comparație cu Vestul - în ciuda deschiderii noastre, educației excelente, flexibilității și creativității noastre, suntem încă un fel de „soră mai mică” pentru Europa de Vest. Acum, acest lucru se schimbă, pentru mulți dintre noi. În ultimii 16 ani, am pregătit doar companii și echipe din cadrul companiilor, în principal în Vest. De curând, după zeci de pregătiri în Polonia, mi-am dat seama că, cu puține investiții, managerii se ocupă de străini mult mai eficient, dezvoltându-le carierele mai rapid, în special în companiile internaționale.

 

Având în vedere numeroasele cereri privind disponibilitatea pregătirilor noastre, ne-am decis să adaptăm programul Academiei PWCIB pentru grupuri din Europa Centrală și să vă prezentăm o pregătire deschisă, axată foarte mult pe provocările cu care se confruntă managerii din regiunea noastră. Primăvara aceasta vom face pregătiri personalizate în câteva orașe din Europa Centrală, ajutându-vă să vă îmbunătățiți competențele și poziția pe piețele internaționale.

 

Cu ajutorul Academiei PWCIB:

●       Vă veți dezvolta Inteligența Culturală (CQ)

●       Veți învinge etichetarea de „Europa de Est”, creând un parteneriat bazat pe cooperare.

●       Vă veți crește eficiența când lucrați cu străinii.

●       Vă veți crește abilitățile de comunicare în mediu multinațional.

●       Veți deveni mai recunoscuți și mai apreciați.

  

Ce primiți în cadrul Academiei PWCIB?

●       2 zile întregi de pregătire interculturală

●       4 luni de acces la CQ-Workout

●       4 luni de acces la forumul membrilor apropiați

●       4 sesiuni de Mastermind, conduse de experți de top ai cooperării internaționale

 

Pentru mai multe informații, faceți clic pe orașul dorit:

 Wrocław, Polonia, 22-23 martie

București, România, 3-4 aprilie

Varșovia, Polonia, 25-26 aprilie

Bruxelles, Belgia, 11-12 mai

Praga, Cehia, 15-16 mai

Cracovia, Polonia, 18-19 mai

Londra, UK, 29-30 mai

 Amsterdam, Țările de Jos, 12-13 iunie

 

Dacă sunteți interesați de programul de pregătire, dar nu puteți să participați la el personal, înregistrați-vă pentru pregătirea online: https://courses.pwcib.com/store/fEyMDCBu 

Dacă compania dumneavoastră dorește să investească în dezvoltarea Inteligenței Culturale, vă rugăm să contactați [email protected] 

PWCIB Academy Central Europe Tour

If you are paying for the training individually please click below “Purchase Offer”. If your company wants to invest in Cultural Intelligence development please contact [email protected] . Please mind that program CQ-Workout, masterminds and forum are ran in English.

€999,00 EUR