PWCIB Academy - Brussels 11-12 May


Tijd om van mindset te veranderen in Brussel.

De wereld wordt steeds kleiner, en meer en meer bedrijven in West-Europa gaan internationaal. Dat betekent natuurlijk ook dat we steeds meer in contact komen met andere landen en culturen. Teams worden internationaal, cliënten komen uit alle uithoeken van de wereld en partners komen voor in alle nationaliteiten en leeftijden. De meest succesvolle professionals zijn zij die met deze steeds groeiende diversiteit kunnen omgaan en deze kunnen gebruiken om positieve resultaten om te zetten.

Samenwerken met collega’s van andere landen of culturen brengt vaak kopzorgen met zich mee. Soms heeft men wel eens het gevoel, dat men elkaar niet echt verstaat. Culturele barrières zorgen ervoor dat we meer naast elkaar praten, dan met elkaar.

We zijn nu ook op een punt, waar meerdere generaties met elkaar moeten samenwerken. De leeftijdskloof tussen deze generaties bemoeilijkt de communicatie vaak. Jongere collega’s zijn groot geworden met de computer en het internet, en laten hun leven rond deze tools draaien. Ze hebben vaak een compleet andere visie dan hun oudere collega’s, die kop noch staart krijgen aan de attitudes en meningen van hun jongere collega’s. De generaties werken tegen elkaar, niet met elkaar.

Ook customer service wordt steeds belangrijker. Een goede klantendienst onderscheidt bedrijven van hun concurrenten. In deze geglobaliseerde wereld komen klanten van overal in de wereld. Hun opvattingen over customer service zijn vaak gekleurd door culturele invloeden. Een succesvol bedrijf speelt in op deze culturele identiteit, en biedt op maat gemaakte, kwaliteitsvolle customer service aan.

Om al deze uitdagingen aan te kunnen, lanceren we PWCIB Academy, open trainingen voor West-Europese professionals die gefocust zijn op de problemen waar managers uit West-Europa mee geconfronteerd worden. Deze lente bieden we op maat gemaakte trainingen aan die u zullen helpen uw vaardigheden te verbeteren en u zullen helpen om u beter te positioneren op de internationale markt.

 

Dankzij PWCIB Academy zal u:

·        uw Culturele Intelligentie (CQ) ontwikkelen

·        negatieve labels van u afschudden en partnerships die gebaseerd zijn op samenwerking creëren

·        uw effectiviteit wanneer u met buitenlanders werkt verhogen

·       uw communicatievaardigheden in een multinationale omgeving verhogen

·        meer erkenning en appreciatie krijgen

 

Wat krijgt u in de PWCIB Academy?

·        2 volledige dagen interculturele training

·        4 maanden toegang tot de CQ-Workout

·        4 maanden toegang tot een besloten forum voor leden

·        4 Mastermindsessies geleid door topexperts op vlak van internationale samenwerking

 

Heeft u nood aan een meer gepersonaliseerd programma?

U kan uw training upgraden met:

-        Specifieke sessies voor landen waarin u geïnteresseerd bent

-        Coaching via chat

-        Coaching via de telefoon

Alle mogelijkheden om uw programma te upgraden kan u hier vinden https://courses.pwcib.com/store

Indien u geïnteresseerd bent in een trainingsprogramma, maar u kan er niet persoonlijk aan deelnemen, kan u zich opgeven voor onlline training.

 

Als uw bedrijf graag zou willen investeren in het ontwikkelen van culturele intelligentie voor grotere groepen werknemers, contacteer dan [email protected]. U kan dit informatiebestand ook doorsturen naar uw HR-departement.

Klik op de stad naar keuze voor meer info:

Wrocław, Polen, 22-23 maart

Boekarest, Roemenië, 3-4 april

Brussel, België, 11-12 mei

Praag, Tsjechië 15-16 mei

Krakau, Polen, 18-19 mei

Londen, VK, 29-30 mei

Warschau, Polen, 12-13 september

PWCIB Academy Western Europe Tour

If you are paying for the training individually please click below “Purchase Offer”. If your company wants to invest in Cultural Intelligence development please contact [email protected] . Please mind that program CQ-Workout, masterminds and forum are ran in English.

€1.250,00 EUR